facebook-32   youtube-32

   AZ ÖT ELEM - ONLINE ŐSZI ELVONULÁS TENZIN WANGYAL RINPOCSÉVEL - 2020. OKTÓBER 21-25.

 

120079611 3806016346099036 7607698153690305759 n

 

 

Az ősi tibeti spirituális hagyományok szerint a bolygónk élő és szent. Az öt természeti elem - a föld, a víz, a tűz, a levegő, a tér - az élő világmindenség alapvető részei. Úgy tartják, hogy minden tapasztalatunk, a fizikai testünk érzeteitől kezdve az érzelmekig, vagy akár a gyorsan megjelenő majd eltűnő gondolatainkig, ennek az öt elemnek a kölcsönhatásból áll.
Az elvonulás alatt Tenzin Wangyal Rinpocse végigvezet minket az elemekhez való kapcsolódásban, segítve ezzel, hogy magunkévá tegyük azok lényegi, vitális minőségeit 
Programterv:
Október 21. szerda-október 24. szombat között minden nap (magyar idő szerint)
14.00-15.00 (kivéve október 21): Gyakorlás
15.00 - 16.00: Szünet
16.00-17.15: Tanítás
17.15-17.45: Szünet
17.45 - 18.45: Gyakorlás
Október 25. vasárnap
13.00-14.00: Gyakorlás
14.00-15.00: Szünet
15.00-16.15: Tanítás
REGISZTRÁCIÓ (angol nyelvű) 
Többféle díj közül választhattak, az 5 napos elvonulás minimális díja 75USD (23 000 Ft)
Az elvonulást élő magyar fordítás és magyar nyelvű segédanyagok mellett lesz követhető.
Kérjük,itt jelezzétek magyar fordítás és vagy a magyar nyelvű segédanyagok iránti igényeteket: 
 https://forms.gle/gGkF5m84jp6987mcA 
Amennyiben tehetitek kérjük, támogassátok a Ligmincha Magyarország önkéntes munkáját és a fordítókat is tetszőleges felajánlásotokkal.
Kedvezményezett neve: Ligmincha Magyarország
Kedvezményezett számlaszáma: 16200151-18532614
Közlemény: ADOMÁNY 5E / az adományozó(k), azaz a résztvevő(k) teljes neve(i)
További információ angolul:
 https://ligmincha.org/events/five-elements/ 
Kérdés esetén írjatok emailt.

 

Online elvonulás | Serab Csamma: A bölcsesség és szeretet anyja - Marcy Vaughn-nal

 

Facebook Post Template Online Retreat  HUNG

 

Ingyenes bevezető – Élőben a Facebook-on

2020. november 19. | csütörtök

19.00-21.00 (közép-európai idő)

 

Elvonulás – a Zoom-on

2020. november 20-22. | péntek-szombat-vasárnap

14:00 - 15:15 | 15:45 - 16:45 | 17:15 - 18:30 | 20:00 - 21:00 (közép-európai idő)

 

REGISZTRÁCIÓ 

                       

Online elvonulás | Serab Csamma: A bölcsesség és szeretet anyja - Marcy Vaughn-nal 

Az őseredeti női energiára, számos kultúrában tekintenek úgy, mint a létezés eredetére, illetve minden pozitív minőség forrására. Így Serab Csamma, a bölcsesség és szeretet anyja a bölcsesség forrása, gyógyírja a szeretet és az együttérzés. Serab Csamma tanításai az ősi tibeti bön tradíció legfontosabb tantrikus ciklusait tartalmazzák. Az elvonuláson egy gyönyörő és egyszerű meditációs gyakorlatot tanulhatunk meg, amit Tenzin Wangyal Rinpocse állított össze úgy, hogy mindenki közvetlenül kapcsolódhasson a szakrális nőiességhez. A résztvevők közösségével egy olyan légkört teremtünk meg, amely életünk fizikai energetikai/érzelmi, valamint spirituális területeinek mélyreható gyógyulását mozdítja elő. A vizualizáción, a mantra hangján, és az elmélyült kontempláción keresztül személyes kapcsolatot hozunk létre az univerzális anyával, Serab Csammával, illetve a kapcsolódáson keresztül eljutunk a velünk született bölcsességhez és szeretethez, amely természetes módon árad ebből a bölcsességből. Az elvonulásra a meditációba jártas résztvevők mellett, szeretettel várunk kezdőket is.

 

Marcy Vaughn-ról

Marcy Vaughn több mint 45 éve gyakorolja a tibeti buddhizmust, Tenzin Wangyal Rinpocse régi tanítványa. A Naropa Egyetem kontemplatív pszichoterápia első induló programján szerzett mesterképzést. 

Jelenleg az Egyesült Államokban, Pennsylvania-ban terapeutaként dolgozin magán praxisában, illetve oktat: meditációs órakat tart, és elvonulásokat vezet, amelyeknek során a hangokat és képvilágot használja fel a gyógyulási folyamatokhoz. Marcy volt a szerkesztője Tenzin Wangyal Rinpocse a Gyógyító hangok (Tibetan Sound Healing), A szakrális test felébresztése (Awakening the Sacred Body), A fényességes tudat felébresztése (Awakening the Luminous Mind) és a Spontén kreativitás (Spontaneous Creativity) című könyveinek. Segített a 3Doors Akadémia létrehozásában, ahol tanít is. A 3Doors Akadémia egy két és fél éves program, amely a kontemplatív gyakorlatokat, a mindennapi életet integrálja személyes és társadalmi átalakulás érdekében. 

 

Részletek

A tanítás nyelve | A tanítás angol nyelvű. A következő nyelveken lesz elérhető szinkrontolmácsolás: német, lengyel, magyar. 

Részvételi díj több kategóriában | 9000HUF vagy 18 000 HUF vagy 36 000 HUF vagy 54 000 HUF (25 - 150 EUR) (amennyiben anyagi körülményed nem tehetik lehetővé a részvételi díj fizetését, és ingyenesen szeretnél résztvenni, úgy kérjük írj nekünk:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

 

Regisztráció | https://forms.gle/QunUG4YfY41FapYD9 

 

Szervezők | Az európai Ligmincha szanghák és a Ligmincha Berlin német központja

 

 

KÖNYVHÖZ TARTOZÓ HANGANYAG LETÖLTÉSE  IDE KATTINTVA IGÉNYELHETŐ.

 

spontan kreativitas

 

Cybersangha.net: elindult Tenzin Wangyal Rinpocse új weboldala

A CyberSangha.net portálon Tenzin Wangyal Rinpocse ingyenes Facebook tanításai, illetve más közösségi média aktivitásai találhatók

 

 

CyberSangha 2

Tenzin Wangyal Rinpocse ingyenes online tanításainak az erőssége a cyberszanga. A cyberszanga azoknak az embereknek az összetartó közössége, akik rendszeresen követik Tenzin Wangyal Rinpocse tanításait, vezetett meditációit és kölcsönösen támogatják egymást. Ennek az egyre bővülő és lelkes közösségnek ad információ forrást Rinpocse által elindított, az önkéntesek munkájának segítségével megalkotott weboldal a CyberSangha.net

 

 

Névtelen

 

 A CyberSangha.net oldalon a következő információkat találjátok:

 Tenzin Wangyal Rinpocse ingyenes Facebook közvetítésének időpontjai. Ezeknek a közvetítésnek a során nem kizárólag tanításokat és vezetett gyakorlatokat követhettek, hanem tudományos, illetve spirituális vezetők vallásközi párbeszédeit, beszélgetéseit, valamint tibeti versfelolvasásokat hallhattok, illetve Rinpocse életéből, utazásaiból láthattok részleteket.

 A rögzített élő közvetítések felvételei között most már 10 évre visszamenőleg kereshettek, kategóriák és kulcsszavak alapján.

 Tenzin Wangyal Rinpocse összes Facebook tanítása ingyenes. Nincs szükségetek Facebook fiókra, ahhoz, hogy megnézzétek őket.

 Lehetőségetek van más tanítványokkal kapcsolatba kerülni az online tanítások megtekintése közben.A fordítások többnyelvűek. Az új weboldalon eléritek mind a rögzített és mind az élő szimultán fordításokat. Minden oldal tetején található “translate” – re (földgömb ikon) kattintva a weboldal automatikus fordítása jelenik meg a kiválasztott nyelven. (A Google Fordító nem tökéletes, de segít abban, hogy megtaláljátok, amit kerestekA buddhizmus három drágakőről beszél: Buddha, dharma és szanga –gyakorlóknak a közössége, akik követik a tanításokat és a gyakorlatban is használják azokat.

 A buddhizmus három drágakőről beszél: Buddha, dharma és szanga –gyakorlóknak a közössége, akik követik a tanításokat és a gyakorlatban is használják azokat. A CyberSangha® elsősorban azon emberek nemzetközi közösségére utal, akik Rinpocse ingyenes élő Facebook tanításait és vezetett meditációit követve egymást kölcsönös támogatással táplálják.

 www.cybersangha.net

 

 Introvideo magyar felirattal: https://youtu.be/UmfuEdI6KHQ

 Magyar tolmács csatona: mixlr.com/ligminchamo

 

 

 

 TENZIN WANGYAL RINPOCSE SALE Ö MANTRA LETÖLTÉSE

Mantra magyarázat letöltése

 

 saleo mantra kep

 

  

ADATKEZELÉSI SZABÁLYOZÁS 

Az Európai Unió általános adatvédelmi szabályozása (GDPR), 2018. május 25-én lépett hatályba. Ez az elmúlt 20 év legfontosabb intézkedése, melynek a célja a személyes adatok szabályozásának harmonizálása az Európai Unión belül.

A Ligmincha Magyarország adatkezelési szabályzatát ITT ismerheti meg.

Amennyiben korábban feliratkozott hírlevelünkre, itt erősítheti meg, illetve ha még nem volt feliratkozva, de szeretne azt itt teheti meg: FELIRATKOZÁS MEGERŐSÍTÉSE

 

 TENZIN WANGYAL RINPOCSE MEGVÁSÁROLT KÖNYVÉHEZ TARTOZÓ HANGANYAG A KÉPRE KATTINTVA TÖLTHETŐ LE AZ  ŰRLAP KITÖLTÉSE UTÁN

gyogyito-hangok 360w

 

TIBETI HANGGYÓGyÍTÁS ÉS TSEWANG RIGDZIN HOSSZÚ ÉLET GYAKORLAT TENZIN WANGYAL RINPOCSÉTŐL - 2017. szeptember 8-9-10.

webre2

 

Gyógyító bUDDHA TANÍTÁS GESE CHOEKHORTSHANG RINPOCSÉtől  – 2017. Június 16-17-18. 

 

gyogyito csoport

 

 

Tummo – Az őseredeti bölcsesség tüzének tibeti gyakorlata Budapesten

Gese Choekhortshang Rinpocse bön buddhista lámától – 2017. január 6-7-8.

2016 0108 budapest tummo group

 

 A Ligmincha Magyarország meghívására ismét hazánkba látogatatott Gese Choekhortshang Rinpocse, bön buddhista láma, aki ezúttal a Tummo, az őseredeti bölcsesség tűzének gyakorlatába vezette be az érdeklődőket és ezen belül az általános és a különleges előkészítő gyakorlatokról adott tanítást. A csatorna és csakratísztító gyakorlatok elsajátítása, gyakorlása után újabb Tummo tanításra invitáltuk Rinpocsét, amire várhatóan jövő év elején kerül majd sor.

Aki részt vett a tanításon és később szeretne közösen is gyakorolni, jelezze nekünk Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. . Hosszabb, több napos gyakorlásokat júniustól szervezünk, míg a tísztító gyakorlatokat rövidebben a közös gyakorlások elkülönített részeként is végezni fogjuk.

 

GESE CHOEKHORTSHANG RINPOCSE tanítása: Álom és jóslás a Tibeti bön hagyományban - 2016. május 27-28-29.

A Ligmincha Magyarország meghívására májusban ismét hazánkba látogatott Gese Choekhortshang Rinpocse, aki az álmokból történő jóslás ősi módszereiről adott tanítást a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán.

csoport

 

ÉVKEZDŐ BARDÓ TANÍTÁSOK GESE CHOEKHORTSHANG RINPoCSÉTŐL

2016. JANUÁR 15-16-17.

  

bardo csoport ok

 

A Ligmincha Magyarország meghívására januárban ismét hazánkba látogatott Gese Choekhortshang Rinpocse, és bardó tanításokat adott a bön buddhista hagyományból.  A vele készült interjú magyar fordítását ide kattintva olvashatjátok el.

A tanításon több mint 150-en vettünk részt. 

A tanításon készült bardó ima videó felvételemagyar és angol és tibeti feliratozással ide kattintva érhető el:

 

 

TENZIN WANGYAL RINPOCSE ÚJRA BUDAPESTEN 2016.

A Ligmincha Magyarország meghívására szeptemberben ismét hazánkba látogatott Tenzin Wangyal Rinpocse, a bön buddhizmus legmagasabb rangú nyugaton élő képviselője. Rinpocse ez alkalommal az alvás jógájának gyakorlatáról adott tanítást, amely a felébredés erőteljes eszközeként segít abban, hogy az általában öntudatlanságba zuhant mélyalvás időszakát a tudat tiszta természetében időzve töltsük, integrálva azt spirituális ösvényünkbe.

 

2016 Sleepyoga Budapest

 

TENZIN WANGYAL RINPOCSE BUDAPESTEN 2015

Hosszú évek várakozása után abban az áldásban lehetett részünk, hogy Tenzin Wangyal Rinpocse, elfogadva meghívásunkat, hazánkba látogatott, és Álomjóga tanítást adott augusztus végén. Több mint 300-an hallgathatuk Rinpocse tanítását és gyakorolhattunk együtt, aminek hatalmas ereje váljon minden javára!

 

alomjoga csoportkep web 2

 

közösségünkről

A Ligmincha Magyarország a Ligmincha International tagjaként a tibeti bön buddhista hagyomány Tenzin Wangyal Rinpocse által képviselt átadási vonalához tartozik. Elsődleges célja, hogy Rinpocse tanításait elérhetővé tegye a magyar érdeklődők számára, ezzel segítve őket, hogy felismerjék lényegiségük határtalan természetét, valamint támogatva a bön buddhista hagyomány fennmaradását a a XXI. században.

 

Ligmincha HU 2200 col kisebb

 

A Ligmincha International nevét Zsang Zsung ősi királyságának Ligmincha királyi dinasztiájáról kapta. Úgy tudjuk, ez a királyság a mai Tibet, észak-nyugati részén helyezkedett el. A Ligmincha pecsét külső körében található felirat a legutólsó Ligmincha király eredeti hivatalos pecsétjéről származik. Jelentése: "A létezés királya, kinek hatalma van a Három Birodalom felett." (Tib.: Kham Chan pa san lig zhi ra rcan). E körön belül tűnik fel a lótusz öt szirma, mely az Ötféle Tudást (rig-gnas-lnga) szimbolizálja, mely nélkül egy művelt emberi lény nem képes teljes életet élni a világon. E körön belül található a nyolcágú csillag, mely a Bön Kilenc Útja közül a megvilágosodáshoz vezető nyolc okozati és gyümölcsöző ösvényét mutatja fel. A pecsét közepén látjuk a tibeti "Á" betűt, mely a kilencedik ösvényt jelöli, az Önfelszabadulás Végső Ösvényét, a Dzogcsent, a Nagy Tökéletességet.

 

 

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

https://www.facebook.com/ligmincha.hungary